Keliru dengan produk Kunyit Hitam yang banyak di pasaran?

Black G Supplement

Isu berkaitan Produk Kunyit Hitam di pasaran yang menyalahgunakan logo MARDI serta Gambar Saintis MARDI pada pengiklanan mereka, telah menimbulkan kekeliruan ramai pihak terutama sekali dikalangan pengguna. Berikutan banyak aduan, pertanyaan melalui panggilan telefon, e-mail dan WhatsApp dari Stokis, Ejen,pelanggan serta pengguna diluar berkenaan isu ini, pihak syarikat Black G Sdn Bhd telah menganggap isu …

Keliru dengan produk Kunyit Hitam yang banyak di pasaran? Read More »

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2020

Black G Supplement

Setelah 30 hari kita berpuasa dan dalam pada masa yang sama menangani COVID-19, akhirnya telah tiba hari kemenangan umat Islam seluruh dunia. Semestinya kita sedih kerana bulan Ramadan telah berlalu pergi dan memandangkan kita masih di dalam PKP, kita tidak berpeluang untuk beraya di kampung atau berjumpa dengan sanak-saudara. Jadi hanya video call sahaja alat untuk kita berkomunikasi bersama mereka.

3 langkah untuk mengenalpasti sama ada ubat itu selamat atau tidak.

Black G Supplement

Anda juga semestinya takut dan risau jika produk / ubat tidak berkesan dan lebih teruk lagi terdapat kesan sampingan. Tidak semestinya harga produk tersebut mahal atau murah, kedua-duanya perlu mementingkan keselamatan dan kualiti yang terbaik kepada pengguna. Bahkan, imej dan jenama perniagaan tersebut lebih mudah untuk anda percaya dan membeli daripada jenama produk perniagaan tersebut.