Keliru dengan produk Kunyit Hitam yang banyak di pasaran?

Black G Supplement

Isu berkaitan Produk Kunyit Hitam di pasaran yang menyalahgunakan logo MARDI serta Gambar Saintis MARDI pada pengiklanan mereka, telah menimbulkan kekeliruan ramai pihak terutama sekali dikalangan pengguna.

Berikutan banyak aduan, pertanyaan melalui panggilan telefon, e-mail dan WhatsApp dari Stokis, Ejen,pelanggan serta pengguna diluar berkenaan isu ini, pihak syarikat Black G Sdn Bhd telah menganggap isu ini adalah isu yang serius dan perlukan penjelasan rasmi dari pihak MARDI.

Sehubungan dengan itu, Syarikat Black G Sdn Bhd sahaja satu-satunya syarikat yang mempunyai kolaborasi R&D dengan pihak MARDI dalam menghasilkan produk makanan dan kesihatan berasaskan Kunyit Hitam dimana perjanjian tersebut telah ditandatangani pada tahun 2016. Hanya pihak syarikat Black G Sdn Bhd sahaja dibenarkan untuk menggunakan logo MARDI,gambar, sijil dan video hasil daripada kolaborasi R&D ini di dalam pengiklanan dan produknya.

Lihat di sini untuk pemberitahuan Rasmi daripada Black G Sdn Bhd & Saintis MARDI : https://www.facebook.com/758577794289872/posts/1609726149175028/

Berikut adalah 2 cara untuk mengenal pasti produk Black G yang original :

1. PASTIKAN ANDA MEMBELI PRODUK KUNYIT HITAM BLACK G YANG MEMPUNYAI LOGO BLACK G & MARDI DI KOTAK PEMBUNGKUSAN.

2. PASTIKAN ANDA MEMBELI DARIPADA STOKIS / AGENT-AGENT BLACK G YANG SAH DAN BERDAFTAR.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *